Iedereen heeft elk jaar minstens één dag het recht om helemaal fout te gaan. Dit jaar is dat niet anders en gaan we op vrijdag 1 juli helemaal fout op De Foute Party. Maar voor wie één dag niet genoeg is, hebben we enorm goed nieuws.

Wil je jezelf al helemaal opwarmen met non-stop foute muziek, dan hebben we speciaal voor jou een nieuw radiostation gemaakt: De Foute Radio!

En om helemaal in de Foute sfeer te blijven, kan je nu ook stemmen op jouw favoriete foute nummers in De Foute 128. Welke plaat moet er nog volgens jou op #1 staan?

Hoe luisteren naar De Foute Radio?

Je kan op drie verschillende manieren naar De Foute Radio luisteren. Hoe? We leggen het graag even uit.

Hier

Luister nu!

Overal op Qmusic.be

Op elke pagina op onze website zie je onderaan een player-bar staan. Rechts kan je het station kiezen: gewoon Qmusic of De Foute Radio.

Via de Q-app

Via het menu in de Q-app kan je ook van zender wisselen. Daar kan je dus ook kiezen voor De Foute Radio.

Zie je 'andere zender' niet meteen terug in het menu? Sluit de Q-app volledig af en open onze app opnieuw. Zie je 'andere zender' nog steeds niet staan? Klik dan op het logo.De Foute Party

Heb je nog geen tickets voor De Foute Party? Koop dan nu je tickets!

> Meer info over De Foute Party

Foute 128

Vrijdag 1 juli gaan we volledig fout. Om goed opgewarmd en #ProudToBeFout aan te komen op de Foute Party hoor je de hele dag de Foute 128. Stemmen kan onderaan deze pagina of via deze link.