Close Qmusic

160412 concertticketsfacebook header

Kopen we binnenkort onze concerttickets via Facebook?

Een samenwerking tussen Ticketmaster en Facebook? Het was een samenwerking die niet lang meer kon uitblijven. Vanaf eind april 2016 zal het namelijk mogelijk zijn om je tickets via Facebook te kopen.

"Door tickets via Facebook te kopen hopen we een naadloze verkoopervaring en een toename van de verkoop te bereiken", zegt Dan Armstrong van Ticketmaster. En dat is logisch, want de informatie van concerten vernemen we tegenwoordig bijna altijd via Facebook en niet de website van het concert. Waarom zou je er dan ook al niet meteen je tickets kunnen kopen?

Ondertussen is het trouwens ook al mogelijk een taxi te bestellen via Facebook of vliegtickets bij KLM. De eerste tickets zullen wel in de Verenigde Staten verkochten worden, later in Europa.

Wil je er in tussentijd nog even van genieten om geen tickets via Facebook te moeten kopen? Dan kan je gelukkig via tickets.qmusic.be nog steeds tickets voor de Foute Party 2016 kopen!

Express yourself!

 

Station Qmusic Workalicious De Foute Radio Run To You Radio Qmusic Dance Qmusic Favoriete 40 Playlist Berichten Kijk Volume
Maximize Minimize