Close Qmusic

Jay jt

Jay-Z versus JT: de riders

Alléén maar groene m&m’s in de kleedkamer: als je een artiest bent zou dat zomaar op je rider kunnen staan. Lady Gaga wilde zelfs een paspop met roze schaamhaar! Nu zijn de riders van tourmaatjes Jay-Z en Justin Timberlake naar buiten gekomen.

De mannen hebben allebei opgetreden bij het Wireless Festival in Londen, en hadden nogal uiteenlopende eisen… Jay-Z begint al lekker, hij wilde namelijk een doos met Rolex horloges! Ook moest er een privé jet voor hem klaarstaan en regelde hij vijf suites voor zijn entourage in het chique London Ritz hotel.

JT pakte het iets anders aan. Hij vond de dure 5-sterren suites blijkbaar too much, en legde zelf even 100 euro neer voor een budget hotel in Stratford! Zijn entourage was enthousiast: “Het is geweldig, praktisch voor de deur (van het festival, red.). We hebben een lekkere chillavond met de jongens na de show – bier, cider, hamburgers en friet, geen poespas. Daar houdt Justin niet van.”

Tja, je het verschil moet er zijn!

Jay-Z geeft trouwens op maandag 21 oktober een concert in het Sportpaleis in Antwerpen. Tickets kun je hier kopen vanaf donderdag om 10.00 uur!

 

Station Qmusic De Foute Radio Run To You Radio Qmusic Dance Qmusic Favoriete 40 Playlist Berichten Kijk Volume
Maximize Minimize