Close Qmusic

Christina Aguilera aangedaan terug uit Rwanda

Christina Aguilera is VN-ambassadeur tegen honger voor het Wereldvoedselprogramma en reisde in die functie onlangs af naar Rwanda. Bij de terugkeer vertelde ze zeer aangedaan te zijn.

"Ik vroeg me thuis af waarom sommige mensen in bepaalde situaties worden geboren en anderen niet. Ik voelde me zelfs een beetje schuldig omdat ik terug naar huis ben gegaan en niet meer doe."

Xtina bezocht in Rwanda onder andere een vluchtelingenkamp en een schooltje. Sinds ze zelf mama is, voelt de zangeres zich meer betrokken bij problemen in de wereld. "Als moeder is het niet aanvaardbaar dat er kinderen met honger naar bed gaan. Voedsel is een recht voor iedereen en het betekent veel dat ik kan helpen."

Een beetje aansluitend bij haar reis, neemt Christina een nummer op voor de nieuwe film The Hunger Games: Catching Fire. Het nummer heet We Remain. "Ik vind de onderliggende boodschap van The Hunger Games geweldig," vertelt Xtina op Twitter. Ook Coldplay schreef een nummer voor de film: Atlas.

 

Station Qmusic Workalicious De Foute Radio Run To You Radio Qmusic Dance Qmusic Favoriete 40 Playlist Berichten Kijk Volume
Maximize Minimize