Tijdens You Make Us Play geven we de radio helemaal aan jou! Of toch: als je het juiste beroep uitoefent!
Jij bepaalt de muziek, en daar komt niets of niemand tussen. Drie uur lang alleen maar muziek voor op je werk.

NON-STOP MUZIEK

En hoe bepaal je die muziek? Door samen te werken met je collega's over heel Vlaanderen.
Ben jij trots op je stiel? Wil je alle collega's binnen jouw beroep samenbrengen op Qmusic? En wil je tonen dat jullie samen de beste muzieksmaak hebben? Dan krijg jij een week lang de radio in handen, samen met collega's uit jouw sector.

Tijdens You Make Us Play zetten we elke week een beroep centraal: apothekers, brandweerlui, leerkrachten,… En dat beroep mag dan een hele week tussen 9u en 12u de radio overnemen met leuke verhalen van op de werkvloer, anekdotes over collega's en...jouw favoriete muziek natuurlijk. Om de week af te sluiten, stel jij samen met al jouw collega's de ultieme playlist van jouw beroep samen.

HOE?

Twee weken lang kan je onderaan dit bericht laten weten wat je favoriete platen zijn. Wij tellen de stemmen en genieten samen met jou op vrijdag tussen 9u en 12u mee van jullie ultieme playlist.
En zoals gezegd, daar komt niets of niemand tussen.

GEZOCHT: BRANDWEER (M/V)*

*met zalige muzieksmaak

Vanaf maandag 17 oktober nemen de brandweermannen en -vrouwen de radio over! Ben jij een held die zijn/haar leven waagt voor dat van ons?
Om onze dankbaarheid te tonen, kan je hieronder jouw playlist samenstellen! Op vrijdag 21 oktober kan je dan naar dé favoriete hits van de Brandweer luisteren!

Dit is de voorlopige top 5 van de ultieme playlist.